Vår bästa dammsugare utan sladd

invictus-x9-trådlös-dammmsugare
INVICTUS X9 inkluderar 13 delar:
INVICTUS X9 inkluderar 13 delar:
Invictusx9-sladdlös-dammsugare
INVICTUS X9
INVICTUS X9
3499kr
3499 kr
+ 99 kr frakt
ALLT DETTA INGÅR:
 • Huvudenhet och Laddare
 • Dammbehållare (0,5 l)
 • HEPA-filter
 • Motorfilter och Cyklonfilter
 • Fogmunstycke och rör
 • Motordriven borste inkl. Universell rullborste
 • Väggfäste och Litiumjonbatteri
Allt detta ingår:
Huvudenhet - Laddare - Dammbehållare (0,5 l) - HEPA-filter - Motorfilter - Cyklonfilter - Motordriven borste - Rör - Fogmunstycke - Universell rullborste - Väggfäste - Litiumjonbatteri

INVICTUS X9  

EN FANTASTISK SLADDLÖS DAMMSUGARE

 • Kraftfullt paket ✓ BLCD-motor med 25% mer kraft + ett effektfullt roterande borsthuvud som får upp vartenda dammkorn på både mjuka och hårda ytor. Integrerat LED-ljus ser till så att inget missas.
 • Smidig  Dammsugaren är sladdlös och väger knappt 2 kg vilket gör det enkelt att städa rum efter rum, från golv till tak. När du vill pausa eller är klar står den av sig själv, vilket tar minimalt med plats även vid laddning.

 • Flexibel Skaftdammsugare och handdammsugare i ett. Städa hela huset med skaftet i din hand och använd den bärbara för smidig rengöring av bilen, trädgårdsmöblerna, köksbänken och fåtöljen.

 • Laddningsbar  Det laddningsbara litiumjonbatteriet räcker för upp till 35 minuters intensiv dammsugning eller 10 minuter i det extra kraftulla boost-läget. 

 • Hygieniskt ✓ Allergivänligt filtersystem i tre lager inklusive HEPA som effektivt renar luften. Ingen påse krävs. Med en enkel knapptryckning töms behållaren.
invictusx9-bra-sladdlös-dammsugare

Invictus X9 - en trådlös och påslös dammsugare

Glöm allt om klumpiga dammsugare, sladdar som fastnar och ett evigt bytande av uttag.
Välkomna Invictus X9.

städa-bilen-dammsugare
Sugstark på
alla ytor
dammsugare-når-överallt
På svåråtkomliga platser
handdammsugare-städ
Tar effektivt

bort smutsen

påslösdammsugare-städa
dammsuger-trånga-platser
dammsugare-olika-munstycke
liten-dammsugare-bil

INVICTUS X9 - FÖR MER FLEXIBEL STÄDNING

Hur används den? Invictus X9 är en sladdlös, lättviktig skaftdammsugare utan påse som gör rent på alla ytor med maximal kraft – både ute och inne. Den kan användas på soffor, gardiner, köksbänkar, tangentbord och lampor. Inga utrymmen är för stora eller små. Resultatet är enastående varje gång och du kan dessutom använda den på de mest känsliga ytorna.


Flera funktioner i en maskin. Med ett klick förvandlas skaftdammsugaren till en behändig handdammsugare. Städa bilen eller husvagnen, samla effektivt upp frukostflingor eller smulor från köksbordet. Användningsområdena är många och flexibla tack vare flera finurliga tillbehör.


Vad är hemligheten? Den imponerande sugkraften kommer från en kraftig BLDC-motor och ett roterande borsthuvud som kör hela 10 000 varv per minut. Det laddningsbara litiumbatteriet klarar upp till 30 minuters effektiv dammsugning. För den riktigt tuffa smutsen finns ett boost-läge för extra kraft i 15 minuter.


INVICTUS X9 SPECIFIKATIONER

Sugkraft med BLDC-motorn.

Den väger 1,6 kg

Utbytbart 25.2 V Li-Ion battery

Dammbehållaren rymmer cirka 0,5 l.

Storlek: 120 x 26,9 x 22,5 cm

Skaftlängd: 67 cm

Motorkraft: 380 W

Batterikapacitet: 25.2V 2500mAh 63Wh

Laddningstid: 2-3 tim

Användningstid: Max. 35 min. (i boost mode: 10 min)

In: 100-240V ~ 50/60Hz 0.8A Max

Ut: 30.0V 1000mA

invictus-x9-specifikation

INVICTUS X9 MANUAL

INVICTUS X WATER 2.0

Upplev ren innovation och renhet med Invictus X water tillbehöret!

Med Invictus X water tillbehöret förvandlar du din dammsugare till ett redskap som suger upp allt kladdigt och vått och samtidigt tvättar och polerar dina golv.
 • Spilld ketchup, yoghurt, senap, mjölk, envisa fotavtryck och mycket mer - INVICTUS X Water garanterar alltid ett perfekt rengöringresultat.
 • Den motoriserade rengöringsborsten skrubbar alla hårda golv med en kraft av 2500 varv / minut och ger dem en speciell glans.

 • Den absoluta höjdpunkten är den självrengörande enheten som rengör borsten åt dig utan att du behöver komma i kontakt med smutsen.

 • Det speciella 2-vattensystemet garanterar alltid rent vatten vid rengöring. Invictus X water har separata färsk- och smutsvattentank. med en kapacitet på 0,4 liter vardera . De är enkla att ta bort för att fylla och tömma. När smutsvattentanken är full förhindrar den praktiska autostoppfunktionen att vattentanken flyter över - enheten stängs av och signallamporna på Invictus X water foten blinkar rött. Med denna självrengörande funktionen är du alltid redo för nästa städning

inv-x-9-svart

ANDRA

SLADDLÖSA - PÅSLÖSA - GRÄNSLÖSA
DAMMSUGARE FRÅN INVICTUS

invictus-one-liten
INVICTUS ONE
Innehåller 8 delar
INVICTUS ONE revolutionerar dina förväntningar på en handdammsugare. Med den allra senaste tekniken kombinerar den maximal kraft med mycket låg vikt och läcker modern design. Den högpresterande BLDC-motorn med totalt 90W effekt ger dig mer än dubbelt så hög sugkraft jämfört med en traditionell handdammsugare.


Dessutom har INVICTUS ONE ett dubbelt filtersystem inklusive ett HEPA-filter, som effektivt filtrerar den insugna luften. För att rengöra känsliga ytor på ett flexibelt sätt är INVICTUS ONE utrustat med ett borstsystem som omvandlar det normala munstycket till ett borstfäste med bara ett klick! För att inte komma i direktkontakt med damm och smuts kan dammbehållaren tömmas med en snabbrensningsfunktion.

INVICTUS X7

Invictus X7 Skaftdammsugare -
Det senaste inom sladdlös och påslös dammsugningsteknik!

Innehåller 13 delar

Djuprengöring, från golv till tak – och allt däremellan. Inomhus och utomhus. På trappor och ALLA sorters golv. Enkel och snabb rengöring utan att dra eller lyfta tunga dammsugare och sladdar.

Kraftfull dammsugning - vart och när det behövs. På golvet eller i taket. Utomhus. Inomhus. På trappor och alla golvbeläggningar, för regelbunden städning eller efter en olycka. INVICTUS X7 är lika kraftfull som en dammsugare med sladd. Snabb, flexibel och effektiv. Utan att dra eller bära tunga och komplicerade dammsugare.

INVICTUS X7 har en högpresterande digital BLDC-motor för 2,5 gånger effekten av vanliga sladdlösa dammsugare. Boost-läge med upp till 80 000 varv / minut. för maximal sugkraft.

invictus-x7-serien
invictus-x5-serien
INVICTUS X5
Innehåller 12 delar
Invictus X5 ger dig en sladdlös och påslös skaftdammsugare som rengör överallt noggrant och varsamt - alla golv, möbler, gardiner, lampor, inomhus och utomhus. Upplev en dammsugare med maximal sugkraft och flexibilitet!

Alltid redo att använda för alla typer av jobb; golv, möbler, gardiner, lampor - såväl inomhus som utomhus. Invictus gör grundligt och skonsamt rent på alla ytor. Invictus X5 ger dig en påslös och sladdlös skaftdammsugare med en högpresterande BLDC motor och ett Lithium - Ion batteri som klarar upp till 30 minuters kraftfull dammsugning. Det motoriserade borsthuvudet roterar med upp till 10.000 varv per minut och ser till att det blir rent på djupet. Invictus X5 har även ett boost-läge som ger extra hög kraft i upp till 15 minuter.

Invictus X5 kan också användas som praktisk handdammsugare, perfekt för bordsytor och i bilen. Invictus X5 har många smarta tillbehör för att du ska få maximal nytta av din nya dammsugare.

INVICTUS TILLBEHÖR

Perfekt matchade tillbehör kompletterar din INVICTUS. De möjliggör ett brett utbud av användning, oöverträffad renlighet och gör din vardag enklare. Specialborstar för extremt känsliga ytor, flexibla munstycken och Invictus X-Water. 

Ivictus X-Water är kompatibel med alla dammsugare från INVICTUS X-serien. Den omvandlar din INVICTUS X-dammsugare till en våtsugare med bara ett klick. Att torka av alla typer av vätskor eller torka bort smuts tar ingen tid alls, vilket gör det enklare och tidsbesparande.

invictus-tillbehör